deutsch  english    
 • Contact
 • Over Tacoyo
 • Nieuwsbrief
 • Tacoyo Club in Noord-Holland: Rob Szepesi (Amsterdam - West)

  Plaats: Amsterdam (West)

  Wat leuk dat je interesse hebt in TACOYO, de meest complete training van Nederland. Door TACOYO te doen zal je conditie sterk verbeteren, én je leert goed ontspannen. Je traint op jouw eigen tempo. Getraind of niet getraind ik zorg ervoor dat jij je doelen kan bereiken. Wist je bijvoorbeeld dat de TACOYO intervaltraining de beste methode is om vet te verbranden? Wil je TACOYO vrijblijvend beleven? Vul dan het formulier in en ik neem snel contact met je op.

  TACOYO combineert meerdere doelstellingen binnen één training, dit is waarom TACOYO zo populair is in Nederland en kan je het op bijna 70 plaatsen al doen. Mijn lessen vinden niet plaats in een sportschool, maar in een sportzaal bij jou in de buurt. Het voordeel is dat ik je zo alle aandacht en begeleiding kan geven. TACOYO wordt heel veel gedaan door mensen die wel willen sporten maar een sportschool niet bij hen vinden passen of door mensen die sporten juist wel heel leuk vinden, maar het mentale stukje juist missen.

  Hierdoor zijn de groepen een hele leuke mix van jong, oud, man en vrouw, sporters en heel veel niet sporters. TACOYO gaat uit van no-nonsense, geen apparaten, geen spiegels en geen rare pakjes. Als dit goed bij jou past dan is TACOYO echt wat voor jou.

  Ik geef aan zo’n 300 mensen per week TACOYO met ontzettend veel plezier. Daarnaast ben ik overdag  algemeen directeur van Tacoyo Nederland BV, de overkoepelende organisatie van Tacoyotrainers en clubs in Nederland en geef ik veel workshops over TACOYO en stress bij bedrijven en instellingen door heel Nederland.

  Ik hoop je snel te ontmoeten en mocht je nog vragen hebben bel of mail me gerust of vul het formulier hieronder in, dan neem ik snel contact met je op.

  Tot TACOYO!

  Rob Szepesi
  Tacoyotrainer in Amsterdam, Amstelveen en Leiden.

  Rob Szepesi (1975) woont en werkt in Amsterdam en heeft na het CIOS (Sport & Bewegen - 1993) de Academie van Lichamelijke Opvoeding (ALO) afgerond in 1998. Door zijn werk in Zuid Afrika voor het SCORE (Sports Coaches Outreach) project ontving Rob tijdens zijn afstuderen een eervolle vermelding voor het project wat hij samen met het NOC*NSF en de gemeente Delft opzette. Al in 2002 kwam Rob in aanraking met TACOYO en geeft nog steeds les aan zo’n 300 cursisten per week. 

  Contactgegevens

  mailen kunt u via het formulier
  Tel.: 06-41-86-18-65

  Hieronder kunt u vrijblijvend informatie of een proefles aanvragen. Rob Szepesi (Amsterdam - West) neemt zo snel mogelijk contact met u op.
  Voornaam: *
  Achternaam, tussenvoegsel: *
  E-mail: *
  Vul uw keuze(s) in*:
  Opmerkingen (bijvoorbeeld voorkeurdag en -tijd):

  Voer het volgende in om uw inschrijving te bevestigen (dit voorkomt spam) *


    
  Alle velden met * zijn verplicht.

  Locatie: Gymzaal De Zeeheld

  Roggeveenstraat 14
  Amsterdam

   

   

  Donderdagavond:
  19.30 - 20.45 uur
  Lessen worden door Debby van Hee gegeven.

   

   

  Lesdagen:   Geen les: Opmerkingen:

  juli

  5, 12, 19

  augustus

  vakantie

  september

  6, 13 ,20, 27

  oktober

  4, 11, 18, 25

  november

  1, 8, 15, 22, 29

  december

  6, 13, 20

  Kosten

  De kosten zijn 9 euro per les. 

  NAAR BOVEN