deutsch  english    

Hoe kan je ontspannen op het werk?

Wie herkent het niet? Net terug van vakantie of van een heerlijk weekend en we zitten op of door ons werk veel te snel in een maalstroom van drukte en veel moeten. Al vlot ervaren we de nodige stress doordat de lasten die we ervaren binnen de kortste keren groter zijn dan onze draagkracht toelaat. Als gevolg raken we uit balans en is het fitte en ontspannen gevoel van de vakantie of het weekend verdwenen.

Wat doe je? Verder op dezelfde voet en de stress een eigen leven laten leiden. Van stress kun je goed ziek worden. Of.......

Zorg er voor dat je goed ontspant tussen het werken door. Van deze tips is bewezen dat ze werken. Je kunt ook hier op zoek naar snelle en eenvoudige ontspanningsoefeningen voor op je werk.

Van wezenlijk belang is om bij stress ook te bewegen. Stress te lijf te gaan door te bewegen is ‘natuurlijk’ een goede remedie. Fysieke inspanning vermindert de gevolgen van stress, zet de gedachten even stop en verbetert de conditie. De ervaren spanning vermindert en de draagkracht wordt groter.

Tacoyo combineert het bewegen én ontspannen. Ontdek de kracht van inspanning én ontspanning! Hier kun je kennismaken met een training bij een club bij jou in de buurt. Tacoyo? In- én ontspannen (voor) op het werk!

Ontspannen tijdens het werk

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2015 maart 05

 

Ontspannen tijdens het werk
NAAR BOVEN