deutsch  english    

10 tips voor gezonde gewrichten

Gezonde mensen beschouwen goed werkende gewrichten meestal als vanzelfsprekend, maar door ziekte of ouderdom kunnen ze worden aangetast. Lief zijn voor je gewrichten is altijd belangrijk, maar dat geldt zeker als ze pijnlijk zijn.

Hier staan een aantal tips om na te volgen en rekening mee te houden. Lief zijn voor je gewrichten en je kunt soepel blijven bewegen.

Blijven bewegen is van wezenlijk belang voor het soepel houden van de gewrichten. Daarbij oefeningen doen om de bovenbeenspieren te versterken. Dit zorgt voor meer stabiliteit in de gewrichten. Daardoor heb je ook minder pijn én is de kans op vallen kleiner.

Wil je je gewrichten gezond houden en soepel blijven bewegen? Tacoyo heeft aandacht voor de gewrichten middels spierversterkende en plyometrische (veer/spring-) oefeningen en helpt je bij het gezond houden ervan. Voorkomen is beter dan genezen! Soepel bewegen voor jong en ouder met Tacoyo.

Let's Work Be Proud is de tak van Tacoyo Nederland voor alle organisaties in Nederland. Wil je de principes van TACOYO ervaren op het werk? Wil je onze andere vitaliteitsprogramma’s ontdekken? Ook online seminars zijn mogelijk.

 

handen

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2020 mei 04

NAAR BOVEN