deutsch  english    

24 nieuwe TACOYO trainers studenten

Kunnen jullie onze studenten 4 dagen meenemen in de wereld van TACOYO? Dat was de vraag van de Hogeschool van Amsterdam voor hun studenten Lichamelijke Opvoeding en Sport, Management & Ondernemen. Nanette Elfring en Anneke van Wijk gingen met deze vraag aan de slag.

Veel projecten gingen niet door. Niet op survival, niet skieën, geen tripjes naar het buitenland. En hoe ga je studenten 4 dagen lang geboeid houden? Normaal duurt de opleiding tot TACOYO trainer 1 dag. Voor mensen die al in het vak zitten. Maar dit zijn studenten. En we wilden ze niet alleen opleiden tot trainer, we wilden ze nog veel meer meegeven. Hoe start je een eigen groep? Hoe maak je PR? Hoe sta je voor een groep? En kunnen we een nieuwe doelgroep aan TACOYO toevoegen? De 20+ doelgroep? De stressklachten van jongeren worden steeds groter.

Na een keer uitgesteld te zijn, konden we afgelopen week echt van start. Het werden 2 dagen online en 2 dagen offline. Met veel achtergrondinformatie, veel inspirerende opdrachten. Veel doen. Veel ervaren. Veel in groepjes samenwerken en ook veel lol hebben met elkaar. Wij hebben ervan genoten. En de studenten zijn allemaal geslaagd. 24 jonge, enthousiaste TACOYO trainers mogen wij aan onze TACOYO familie toevoegen.

De laatste opdracht was; maak een video/foto over de projectweek die wij kunnen gebruiken in onze socials. Hieronder een deel het resultaat. 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2021 januari 31

NAAR BOVEN