deutsch  english    

432Hz Music To Relax The Mind

Laad je innerlijke batterij op met deze hoge vibratie helende muziek op 432 Hz. Je hersenen zullen erdoor kalmeren en als je over een langere tijd luistert naar deze rustgevende klanken zul je positiever in je energie komen te staan. 

432 Hz is de frequentie waarop wordt gezegd dat het universum vibreert. Daardoor voel je de kalmte van alle energieën om je heen rustig tot je komen. Het opent je hart en laat de positiviteit van alles om je heen naar je toe komen en het maakt je in staat om die positiviteit ook terug te geven. 

Op het einde van elke Tacoyo les komen we ook tot rust met behulp van stemmige, relaxte muziek. Een moment om na alle inspanning even helemaal tot jezelf te komen, waardoor je je meer voelt opgeladen na de les als daarvoor, maar ook dat iedereen in dezelfde positieve stemming weer huiswaarts keert. 

Wil je weten welke producten Tacoyo nog meer heeft? Let's Work Be Proud is de tak van Tacoyo Nederland voor alle organisaties in Nederland. Wil je de principes van TACOYO ervaren op het werk? Wil je onze andere vitaliteitsprogramma’s ontdekken? Ook online seminars zijn mogelijk.

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2020 juni 12

NAAR BOVEN