deutsch  english    

6 belangrijke tips om je vitaal te voelen

Wat heb je nodig in je leven om je energiek en vitaal te voelen? De 6 lagen van de vitaliteitspiramide van Albert Sonnevelt – uitgewerkt in zijn boek ‘De Levenscode’ – geven helder weer wat de allerbelangrijkste elementen zijn.

Hier lees je een nadere beschrijving van wat je kunt doen om je vitaliteit een impuls te geven.

Ook Tacoyo zorgt er met haar unieke methode voor dat je energiek en meer vitaal de training verlaat. Tacoyo geeft aandacht aan Training, Ademhaling, Conditie, Ontspanning, Yoga en Omgaan met stress. Tacoyo is een intervaltraining op muziek voor groepen. Na elk interval van inspanning volgt een herstelmoment ter ontspanning. De training wordt afgesloten met een lange ontspanning voor een optimaal herstel. Zo wordt ook geleerd om te ontspannen. Na een training voel je je heerlijk fit, vitaal en ontspannen. De meeste trainingen gaan online of buiten gewoon door. Kijk hier voor een training bij jou in de buurt en kom gerust langs voor een proefles.

Wil je weten welke producten Tacoyo nog meer heeft? Let's Work Be Proud is de tak van Tacoyo Nederland voor alle organisaties in Nederland. Wil je de principes van TACOYO ervaren op het werk? Wil je onze andere vitaliteitsprogramma’s ontdekken? Ook online seminars zijn mogelijk.

 

Vitaliteit

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2020 juni 15

NAAR BOVEN