deutsch  english    

Beter slapen door te golven

Wij Nederlanders zijn heel goed in spanning opbouwen, maar iets minder in het loslaten van de spanning. Om in de nacht goed te kunnen slapen is het belangrijk om overdag regelmatig in 'golven' te bewegen én te ontspannen.

Onder golven wordt verstaan het bewust afwisselen van in- én ontspanning door tussendoor micropauzes te nemen. Een micropauze is een kleine pauze die je neemt waarbij je even je lichaam ontspant, een ademhalingsoefening doet of even lekker voor je uit staart en de boel de boel laat. Wie overdag te weinig golven maakt slaapt vaak moeilijker in en onvoldoende diep.

Tacoyo biedt een unieke oplossing. Het is een anti-stress- en intervaltraining op muziek. Je traint je hele lichaam op kracht, conditie en ontspanning. In- en ontspanning (leren) afwisselen. Met plezier golven, op eigen niveau en daarbij handvatten krijgen voor minder stress en meer vitaliteit.

Wilt u ook beter slapen? Volg gerust een kennismakingsles Tacoyo om kennis te maken met in 'golven' te bewegen én te ontspannen. Slaap lekker!

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2021 september 13

NAAR BOVEN