deutsch  english    

Beweeg en leef langer

Bewegen is goed voor de gezondheid. Een open deur. Maar hoe vaak, hoe lang en hoe internsief we moeten bewegen om gunstige effecten op de gezondheid te verwachten is onbekend. De Nederlandse Norm Gezond Bewegen adviseert minimaal 5 dagen per week 30 minuten matig intensief te bewegen.

Iedereen weet dat bewegen goed is voor de gezondheid. Dit onderzoek levert een belangrijke toevoeging: het effect van lichaamsbeweging op de levensverwachting. Adviezen in termen van levensverwachting zijn eenvoudig te begrijpen en kunnen patiënten motiveren hun inactieve leefstijl te veranderen. De onderzoekers concluderen dat een kwartier per dag matig intensieve lichaamsbeweging leidt tot minder sterfte.

Tacoyo is een unieke totaaltraining gericht op het verbeteren van gezondheid en vitaliteit. Afwisselend worden de beste westerse en oosterse in- en ontspanningsoefeningen uitgevoerd op muziek. U verbetert op deze manier spierkracht, souplesse, uithoudingsvermogen en balans. Ook leert u los te laten door het unieke golf-principe: het bewust afwisselen van in- én ontspanning voor een beter omgaan met stress en spanning in het dagelijks leven. Al doende kunt u, jong of ouder, genieten tijdens een muzikaal feestje. Zo wordt bewegen én ontspannen erg leuk om te doen en veel makkelijker om vol te houden. Met het toepassen van de principes van Tacoyo blijft u langer gezond en vitaal. Hier kunt u terecht voor een proefles. Op uw gezondheid!

 

Beweeg en leef Langer

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2015 oktober 11

NAAR BOVEN