deutsch  english    

Bewegen en yoga voor een betere stemming

Iedereen heeft wel eens een mindere stemming. Bijvoorbeeld bij het korter worden van de dagen. Of zit weleens in een dip. Immers na een tegenslag of vervelende gebeurtenis kun je je somber en ongelukkig voelen. Gelukkig waait zo’n bui vaak wel weer over. Als je je langdurig neerslachtig blijft voelen, kan er sprake zijn van een depressie. 

Bewegen en yoga zijn onder meer bewezen middelen welke kunnen helpen bij het voorkomen van een depressieHier kun je lezen dat 1 uur bewegen in de week voldoende kan zijn om een depressie te voorkomen. Daarnaast kan ook yoga helpen tegen depressie.

Tacoyo staat voor Training, Ademhaling, Conditie, Ontspanning, Yoga en Omgaan met stress. Beweging en vormen van yoga worden afwisselend in een intervaltraining op muziek aangeboden. Ook wordt aandacht gegeven aan o.a. de ademhaling en  lichaamsbewustwording. Tacoyo is bij uitstek geschikt om de stemming te verbeteren, de conditie op te bouwen en te leren ontspannen. Met als doel een betere gezondheid en meer vitaliteit. Veel Tacoyo trainingen gaan nu online en buiten gewoon door. Kom gerust eens langs voor een proefles Tacoyo. Veel plezier!


Wil je weten wat je nog meer kunt doen? Let's Work Be Proud is de tak van Tacoyo Nederland voor alle organisaties in Nederland. Wil je de principes van TACOYO ervaren op het werk? Wil je onze andere vitaliteitsprogramma’s ontdekken? Ook online seminars zijn mogelijk.
 

Tacoyo doet iets met je

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2020 oktober 21

NAAR BOVEN