deutsch  english    

Bewegen en yoga voor een betere stemming

Iedereen heeft wel eens een mindere stemming. Bijvoorbeeld bij het korter worden van de dagen. Of zit weleens in een dip. Immers na een tegenslag of vervelende gebeurtenis kun je je somber en ongelukkig voelen. Gelukkig waait zo’n bui vaak wel weer over. Als je je langdurig neerslachtig blijft voelen, kan er sprake zijn van een depressie. 

Bewegen en yoga zijn ondermeer bewezen middelen welke kunnen helpen bij het voorkomen van een depressieHier kun je lezen dat 1 uur bewegen in de week voldoende kan zijn om een depressie te voorkomen. Daarnaast schijnt ook yoga te kunnen helpen tegen depressie.

Tacoyo staat voor Training, Ademhaling, Conditie, Ontspanning, Yoga en Omgaan met stress. Beweging en vormen van yoga worden afwisselend in een intervaltraining op muziek aangeboden. Ook wordt aandacht gegeven aan o.a. de ademhaling en  lichaamsbewustwording. Met de R in de maand en de dagen die korter worden is Tacoyo bij uitstek geschikt om de stemming te verbeteren, de conditie op te bouwen en te leren ontspannen. Met als doel een betere gezondheid en meer vitaliteit. Kom gerust eens langs voor een proefles Tacoyo. Veel plezier!

Tacoyo doet iets met je

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2017 oktober 19

NAAR BOVEN