deutsch  english    

Boektip - Eet Beweeg Slaap

Eens in de zoveel tijd verschijnt er een boek dat verandert hoe je elke dag denkt, voelt en handelt. Eet Beweeg Slaap is een nieuwe manier van leven.

Eet Beweeg Slaap is een overtuigend pleidooi voor een goede nachtrust en voor het zoeken van een goede balans in het samenspel van eten, bewegen en slapen. Als je beter slaapt, heb je minder behoefte aan eten dat slecht voor je is, voel je je fitter en ga je automatisch meer bewegen en dan slaap je ook weer beter. Met elke hap die je neemt, maak je betere keuzes. Als je vandaag goed eet, beweegt en slaapt, heb je morgen meer energie.

Eet Beweeg Slaap maakt een gezonder leven haalbaar. Neem de uitdaging aan en ga aan de slag met de ideeën in dit boek door ze minstens een maand lang uit te proberen. Alles begint met beslissingen nemen alsof je toekomst ervan afhangt.

Als onderzoeker, auteur en filmmaker bestudeert Tom Rath de rol van menselijk gedrag in bedrijfsleven, gezondheid en welzijn. Hij is auteur van zes boeken, waaronder Strengths finder 2.0, How full is your Bucket? En heeft meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht.

'Een praktische handleiding vol hartstocht voor een beter en langer leven. Eet Beweeg Slaap zal uw leven veranderen. Misschien zelfs redden.'
- Sir Ken Robinson, auteur van The element

'Een van de succesvolste non-fictie schrijvers van deze generatie, Tom Rath, heeft een megabestseller geschreven. Eet Beweeg Slaap is een transformerend boek.'
- Daniel H. Pink, auteur van Drive en To sell is human

'Een fantastisch boek dat je in één ruk uitleest. Je gezondheids-IQ zal nooit meer hetzelfde zijn.'
- Patrick Lencioni, auteur van De vijf frustraties van teamwork

Ken je onze andere producten van Tacoyo al?

Eet Beweeg Slaap

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2020 april 11

NAAR BOVEN