deutsch  english    

dag van het geluk

Vandaag is het de dag van het geluk. Het woord geluk kan veel verschillende emoties opwekken. Geluk dat je zonder file op je werk aankomt, geluk zien in de mooie natuur of gewoon gelukkig zijn met wie je bent en wat je hebt.

Deze dag is in het leven geroepen om te leren vrolijker te zijn en vrolijkheid meer onder de aandacht te brengen. De oorsprong van deze dag komt voort uit de internationale Nowruzdag. Voor vrede en duurzame ontwikkeling moeten we positief zijn, zo bleek, en daarom deze geluksdag.

Leuk feitje; Op deze dag is de aarde astronomisch gezien in balans. Dag en nacht zijn precies even lang omdat de zon precies in lijn staat met de evenaar. Activiteiten die binden en samenzijn bevorderen zijn dan extra welkom.

Geluk kun je ook halen uit sporten. Door te bewegen maak je gelukshormonen aan waardoor je lekkerder in je vel gaat zitten. En dat sporten goed voor je lijf en conditie is, weet je al lang. Tijdens de TACOYO training zitten veel momenten van geluk; het ontspannen na elke serie oefeningen, het lekker los gaan in de challenge en het ultieme geluksmoment; de eindontspanning als beloning voor al het harde werken. Zin om ook een keer mee te doen? Veel trainingen worden nu online gegeven. Voel je welkom om mee te doen!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2021 maart 20

NAAR BOVEN