deutsch  english    

Even voorstellen Frida van der Sluis

Frida van der Sluis geeft al ruim 13 jaar vol enthousiasme Tacoyo trainingen in Apeldoorn en Dieren. Diverse opleidingen waaronder het CIOS en de Sportacademie hebben haar gebracht tot waar zij nu is. Graag motiveert zij anderen om te gaan bewegen.

Frida motiveert niet alleen anderen om te bewegen tijdens Tacoyo maar ook voor het goede doel.

Frida fietst dit jaar voor de tweede keer voor de stichting Bergh in het Zadel. Vorig jaar fietste zij in de Dolomieten (zie foto hieronder). De stichting Bergh in het Zadel fietst één keer in de vier jaar met een peloton van 80 rennners, om zoveel mogelijk geld bij elkaar te fietsen voor projecten voor de kankerbestrijding.

Frida fietst in Dolomieten 2014

Op 9 mei 2015 fietst Frida samen met 75 andere renners 8 dagen door Nederland, elke dag 180 km. Elke renner betaald zijn eigen eten, kleding en onderkomen. Daarnaast moet elke deelnemer 1500 euro sponsorgeld inzamelen voor het goede doel.

De opbrengst van deze Klaver 4 tocht gaat naar een onderzoeksproject voor 4 dimensionale bestralingstechniek bij alvleesklierkanker, een goed gekeurd onderzoek door het KWF. Dit project wordt uitgevoerd in het AMC te Amsterdam.

Wilt u Frida sponsoren voor het goede doel?

Dat kan via de site www.berghinhetzadel.nl Ga naar doneer NU en vul de gegevens in. Bij naam renner kunt U aangeven wie u wilt sponsoren.

Ook kunt U haar aanmoedigen!!! De tocht gaat de eerste dag vlak langs Apeldoorn, door Eerbeek en Dieren. Op de site staat alle informatie.

Met de vriendelijke fietsgroeten, ook namens Frida!

Fietsen voor het goede doel

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2015 februari 15

NAAR BOVEN