deutsch  english    

Even voorstellen Sportcentrum Splendid

Niet ver van het centrum van Eindhoven is gelegen de eerste en meest succesvolle sportschool van Noord-Brabant waar Tacoyo wordt gegeven: Sportcentrum Splendid. Deze unieke sportschool biedt 800 m² sportplezier met aandacht voor gezondheid, kwaliteit en een uitstekende begeleiding. De sfeer is relaxed en lekker gewoon. Een prima omstandigheid om Tacoyo tot bloei te laten komen. Dit heeft zich dan ook laten zien in een groeiend aantal groepen Tacoyo.

Om de enthousiaste leden niet teleur te stellen is onlangs 't Splendid team uitgebreid tot een totaal van drie trainers Tacoyo. Hieronder tonen de drie trainers hun behaalde certificaten.

Trainers Tacoyo Sportcentrum Splendid Van links naar rechts: Suzan van Hout, John van Hout, Nicole van der Schoor

Van Harte Gefeliciteerd met jullie behaalde certificaat. Heel veel succes en plezier met het geven van de trainingen Tacoyo aan jullie vele enthousiaste leden.

Wilt u ook een training Tacoyo volgen klik dan hier voor informatie voor een vrijblijvende training in Splendid Sportcentrum in Eindhoven of klik hier voor een proefles Tacoyo elders in het land. Veel plezier met Tacoyo; "Move your body, Relax your mind"!

 

 

 

Splendid Sportcentrum Eindhoven

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2015 februari 21

NAAR BOVEN