deutsch  english    

Gezond ouder worden

Gezond oud(er) worden

Hoewel door velen het verkrijgen van een mooi lichaam wordt nagestreefd en schoonheid in onze maatschappij wordt gewaardeerd staat het hebben van een goede gezondheid nog immer met stip bovenaan onze wensenlijst. Gezondheid is ons grootste goed en gezond oud(er) worden is een uitdaging. We krijgen steeds meer informatie op ons af over wat gezond is en wat niet. Wil je een handje geholpen worden om door de bomen het bos weer te zien?

Onlangs heeft de arts William Cortvriendt zijn boek gelanceerd “Hoe wordt je 100?”. In dit boek bespreekt hij op opvallend leesbare wijze de onderzoeken die in de top-20 van wetenschappelijke tijdschriften hebben gestaan en waarin wordt aangeven hoe je gezond oud kunt. Bij die onderzoeken werden verrassend veel eenduidige conclusies getrokken. Hier vindt je vijf tips van en meer informatie over “Hoe wordt je 100?”.

Tacoyo heeft gezondheid ook boven in haar vaandel staan. Wil je gezond oud(er) worden? Met Tacoyo sla je meerdere vliegen in één klap. Op eigen niveau kun je bewegen én ontspannen op plezierige wijze met muziek als hartslag van een unieke body&mindtraining. Hier kun je terecht voor een club jou in de buurt. Gezond oud worden met Tacoyo?! Move your body, Relax your mind!

Gezond oud(er) worden

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2015 februari 27

NAAR BOVEN