deutsch  english    

Hoe fris spring jij uit bed?

Fris en helder je bed uit springen om met veel zin aan een nieuwe dag te beginnen! Wanneer heb jij dit voor het laatst gedaan? Lees je Fit! In het interessante magazine "Lijf & Gezondheid" staat een blog van Richard de Leth met de titel: Reserve-energie: hoe fris spring jij uit bed?

Geluk en gezondheid worden bepaald door onze fysieke en mentale flexibiliteit. Hoe flexibeler je bent, hoe gezonder je bent. Je kan je flexibiliteit versterken door een gezonde(re) leefstijl. In een gezonde leefstijl is er een balans tussen inspanning en ontspanning. Je leest de blog van Richard op pagina 19 via deze link.

Is er bij jou een balans tussen inspanning en ontspanning? Tacoyo helpt je bij het vinden van je balans. Train je je fysieke en mentale flexibiliteit. Na inspanning je accu weer leren opladen. Na gedaan te hebben leren om ook weer je rust en herstel te nemen.  Na een training sta je fris, helder en ontspannen weer op. Kom gerust langs voor een proefles. Veel plezier en flexibiliteit toegewenst!

Fris je bed uit

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2017 februari 21

NAAR BOVEN