deutsch  english    

Hoe vitaal ben jij?

Vitaal aan het werk gaat over meer dan alleen goed zitten en wandelen in je pauze. Want wat eet je tijdens een werkdag? Hoe hou je de juiste balans tussen je werk en privé? En leef jij je passie?

Wil je vitaal aan het werk? Sonnevelt - Opleiders voor een vitaal leven - sturen je van zondag 10 april tot en met zaterdag 16 april iedere dag een interessant artikel, een inspirerende video en een opdracht om mee aan de slag te gaan!

Doe mee en ga vitaal aan het werk! Hier kun je je inschrijven

Wil je weten hoe vitaal je bent? Doe dan hier de vitaliteitstest van Just Vital. Met de test creëer je een eigen vitaliteitsprofiel, zodat je inzichtelijk krijgt op welke onderdelen jouw levensstijl verbetert kan worden. Hoe hoger je scoort, hoe vitaler je bent!

Ook Tacoyo heeft als doel om je te helpen meer vitaal in je werk en leven te staan. Door in- en ontspanning op unieke wijze af te wisselen en aandacht te geven aan het Trainen van lichaam en geest, Ademhaling, Conditie, Ontspanning, Yoga en het leren Omgaan met stress. Kom gerust eens langs voor een proefles. Wellicht voor jou de eerste stap naar een meer vitaal leven. Veel plezier!

Vitaal aan het werk

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2016 maart 28

NAAR BOVEN