deutsch  english    

Investeren in gezondheid

Heeft u het druk? Heeft u spanningen, stress of klachten?

We leven steeds meer in een tijd van drukte en de nodige spanningen. De gevolgen van een mindere economie en/of het streven naar succes zetten veel mensen onder druk. Meer zitten en meer (moeten!?) presteren met minder mensen. We worden steeds meer geleefd: druk op het werk, druk in het verkeer, druk thuis, druk in ons hoofd. We kunnen natuurlijk ons hoofd in het zand steken. Hoewel we spanning nodig hebben om goed te functioneren staat één ding als een paal boven water: te veel spanning of stress is slecht voor de gezondheid en resulteert (vaak later) in de nodige klachten.

Voorkomen is beter dan genezen

We bewegen en ontspannen te weinig. Door een teveel aan spanning of stress ontstaan verhoogde spierspanningen (hoofd-, nek-, rug- of schouderpijn) of hoge bloeddruk. Ook hartkloppingen, hyperventilatie of ontstekingen (stress leidt tot verminderde weerstand), moeheid, lusteloosheid en slaapproblemen kunnen hieruit voortkomen. Het zou natuurlijk het beste zijn om stress te vermijden. Om verschillende redenen is dit niet altijd mogelijk. Eén van de beste manieren om klachten te voorkomen is, naast regelmatig en gezond eten, voldoende bewegen en ontspannen.

Unieke oplossing

Tacoyo biedt een unieke oplossing: bewegen én ontspannen in één totaalmethode. De beste westerse en oosterse in- en ontspanningstechnieken zijn bijeen gebracht zonder dat er sprake is van “zweverigheid’. Een ieder kan op zijn of haar eigen niveau spanning en stress ontladen via inspanning én, via ontspanning, rust voor lichaam én geest bereiken: 'Move your body, Relax your mind'.

Tacoyo is een investering in uw gezondheid waard! Hier kunt u terecht voor een vrijblijvende kennismakingsles. Veel plezier!

Druk druk druk

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2017 januari 09

NAAR BOVEN