deutsch  english    

JIJ kunt je weerstand verhogen

Je hoeft jezelf niet te verliezen in angst. Hoop doet leven! Wat kun jij doen om jouw regie te nemen? Het onderwerp blijft intigrerend. Lees verder om mee te krijgen wat de visie is van ir. Ralph Moorman op het thema ‘weerstand verhogen’ door het minder belasten van je immuunsysteem.

Zoveel mensen, zoveel meningen. Het is soms lastig om nog door de bomen het bos te zien. Heb je wel invloed op je eigen weerstand? Wij denken van wel. Het is bewezen dat mensen die ongezond leven, meer kans hebben op allerlei nare ziektes en aandoeningen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat als je maar gezond leeft, je nooit wat kunt krijgen. Het gaat erover om 'de kans op' te verlagen. Bovendien zul je je veel lekkerder en fitter voelen als je goed voor je lichaam zorgt. Je hebt maar één lichaam en daar zul je het je hele leven mee moeten doen!

Wat kun je doen om je immuunsysteem te verbeteren?
- gezonde voeding 
- bewegen
- verminder stress en angst
- slaap goed
- koude training
- supplementen

Lees hier in het hele artikel van Ralph Moorman wat jij nog meer kunt doen om je leiderschap te tonen in het verhogen van je weerstand.

Ook tijdens de Tacoyo training werken we aan een gezond lichaam. En de programma's van Let's work be proud dragen bij aan een gezonde bedrijfscultuur.

 

Weerstand verhogen met voeding

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2020 april 09

NAAR BOVEN