deutsch  english    

Kadootje voor Moederdag

Steeds meer vrouwen en moeders bewegen. Niet alleen omdat het belangrijk is voor de gezondheid maar ook omdat het gewoon leuk is om te doen. Even een momentje voor jezelf. Zo ontdekken steeds meer vrouwen over de hele wereld de vreugde en vrijheid die hardlopen biedt. In de blog "Ren Mama, Ren" staat er meer over beschreven.

Op moederdag nog op zoek naar een kadootje voor moeder? Een mini-vakantie van 5 kwartier met Tacoyo! Voor alle moeders die even een momentje voor zichzelf willen om heerlijk te bewegen op muziek én daarbij ook te ontspannen. Kinderen, groot en klein, kunnen hier terecht om een club te vinden en waar hun moeder terecht kan voor een mini-vakantie Tacoyo. Zodra de clubs weer open zijn is moeder van harte welkom! Wil je moeder nu al in de sportkleren krijgen? Doe dan deze kaarten workout mee of deze oefeningen voor je rug.

Let's Work Be Proud is de tak van Tacoyo Nederland voor alle organisaties in Nederland. Wil je de principes van TACOYO ervaren op het werk? Wil je onze andere vitaliteitsprogramma’s ontdekken? Ook online seminars zijn mogelijk.

 

 

hartjes boom

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2020 mei 10

NAAR BOVEN