deutsch  english    

Langer vitaal blijven

Ouder worden gaat gepaard met een achteruitgang van reuk, smaak, eetlust en geheugen. Ook nemen spiermassa en kracht steeds sneller af. 

Wageningse onderzoekers ontdekten dat ouderen die bij ontbijt en lunch meer zuivel gaan eten en krachttraining doen, beter gaan functioneren. Opstaan, loopsnelheid en balans verbeteren, wat het risico op vallen verkleint. En hun reactievermogen gaat vooruit.

De Wageningse onderzoekers hebben gekeken naar de relatie tussen voedingsstoffen, eetpatronen en verouderingsprocessen om ouderen te helpen langer vitaal te blijven.

TACOYO is een unieke totaaltraining op muziek voor jong en oud. In- en ontspanning worden afgewisseld en waarbij oefeningen zowel staand als liggend op buik en rug worden uitgevoerd. Aandacht wordt zo gegeven aan het verbeteren van spierkracht, souplesse, uithoudingsvermogen en balans. Wil je vitaal (ouder) worden en blijven? Investeer in je gezondheid met TACOYO en de resultaten zullen je verbazen. Hier kun je terecht voor een proefles. Veel trainingen worden nu online gegeven.

Veel plezier met TACOYO en .......op je gezondheid!

Vitaliteit

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2021 januari 11

NAAR BOVEN