deutsch  english    

Leef je of wordt je geleefd? Neem vaker een time-out!

Leef je of wordt je geleefd? Hoe vaak heb je het gevoel dat je de hele dag alleen maar bezig bent geweest je hoofd boven water te houden? Hoe zit dat bij jou? Heb jij grip op je dag?

Marleen Derks beschrijft in haar blog hoe belangrijk het is focus te krijgen als je minder geleefd wil worden en meer grip op de dag wilt krijgen. Door het toepassen van een eenvoudige techniek tijdens het nemen van een time-out krijg je weer meer focus om doelgericht verder te kunnen.

Tacoyo maakt tijdens haar intervaltrainingen ook gebruik van het principe van de time-out en een afgeleide van de genoemde techniek. Na een serie oefeningen gericht op inspanning volgt een micropauze; oefeningen gericht op het herstellen van balans. Letterlijk en figuurlijk even stil staan bij hoe het is. Observeren wat je waarneemt. Met de gekregen informatie meer gericht de volgende stap zetten. Op naar de volgende serie van oefeningen. Het doel is het verkijgen en behouden van vitaliteit. Minder geleefd worden en meer leven. Volg gerust een proefles. Veel (leef)plezier!

Ontspannen voor meer vitaliteit

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2016 april 23

NAAR BOVEN