deutsch  english    

Minder stress en meer vitaliteit

De zomer nadert haar einde en voor de meesten onder ons zit de vakantie erop. Een heerlijke tijd van ontspanning en leuke dingen doen ligt achter ons. Even geen email of telefoontjes en wellicht ook even los van andere prikkels zoals TV en social media.  Het liefst zou je het vakantiegevoel willen vast houden. Het zou dan ook zomaar kunnen dat je je hebt voorgenomen om de dingen nu echt eens anders te doen.

Echter, wie herkent het niet. Je bent net een week terug van vakantie en je zit alweer in een maalstroom van drukte en veel moeten. Je bemerkt de nodige stress doordat de lasten die je ervaart binnen de kortste keren groter zijn dan je draagkracht toelaat. Het fit en ontspannen gevoel van de vakantie is al snel verdwenen en het behouden van je vitaliteit is met de stress een uitdaging.

Tacoyo biedt een unieke oplossing. Het is een anti-stress- en intervaltraining voor groepen op muziek. Ook als metafoor voor het dagelijks leven. In- en ontspanning (leren) afwisselen. Met plezier golven, op eigen niveau en daarbij handvatten krijgen voor minder stress en meer vitaliteit!

Hier kun je terecht voor het volgen van een kennismakingsles. Veel plezier toegewenst!

Energie en vitaliteit

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2015 september 05

NAAR BOVEN