deutsch  english    

Minder vermoeid dankzij ademhaling

Ademhalen. Het is het eerste wat we doen als we op deze wereld komen en het laatste wat we doen als we deze aarde weer verlaten. Zo vanzelfsprekend en zo moeilijk voor sommigen tegelijk. Goed ademhalen kan veel lichamelijke en geestelijke klachten voorkomen.

Vermoeidheid en vele andere klachten of vormen van overbelasting als burn-out ontstaan omdat we te veel in een actiestand staan. Zelfs als we voor ons gevoel een rustmoment hebben, kan ons lichaam nog druk bezig met allerlei zaken.

Stans van der Poel heeft een boek geschreven: Chronische vermoeidheid nooit meer! Als vermoeidheid chronisch wordt, is je lichaam niet meer goed in staat om de nodige energie op te slaan. Wie met zulke klachten naar de dokter gaat, krijgt vaak te horen dat genezing moeilijk of zelfs onmogelijk is. Termen als fybromialgie, ME en CVS (Chronische Vermoeidheid Syndroom) verhullen nogal eens dat de arts het ook niet precies weet.

Stans heeft met haar praktische aanpak bij veel CVS patiënten vooruitgang geboekt. Met de door haar ontwikkelde Energy Control Methode meet je nauwkeurig je energieniveau. Daarmee kan individueel bepaald worden wat je lichaam nodig heeft om weer in balans te komen, zodat je energie op peil blijft en vermoeidheid geen chronisch probleem meer is. Door haar boek te lezen kan je dezelfde ontdekkingen doen als Kirsten, ze toepassen en merken of het ook voor jou werkt.

Tacoyo ondersteunt het gedachtengoed van Stans en past haar principes toe in de trainingen. Wilt u ook uw verstoorde balans herstellen en meer energie krijgen door uw ademhaling? Kijk hier gerust voor een club bij u in de buurt en volg een vrijblijvende kennismakingsles. Veel plezier!

Chronische Vermoeidheid nooit meer

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2021 juni 14

NAAR BOVEN