deutsch  english    

mindfulness apps

Headspace
Bij deze app ligt de focus op meditatie: elke dag staat er een nieuwe les klaar. Je kunt zelf kiezen hoelang je wilt mediteren, dat kan al vanaf drie minuten. Wil je er nog wat serieuzer mee aan de slag, dan kun je een abonnement nemen dat toegang geeft tot alle meditaties.

 

Stop, breathe and think
Als je deze app opent, kun je invullen hoe je je op dit moment voelt. Aan de hand daarvan word je door een meditatie geleid. Ook krijg je een snelcursus mediteren voor beginners en leer je meer over mindfulness.

 

Calm
Met Calm kun je bijvoorbeeld ademhalingsoefeningen doen of leren mediteren in één week. Wil je toegang tot meer oefeningen, dan kun je de app uitbreiden met een abonnement.

 

Meditation moments
Een Nederlandse app waar je geleide meditaties kunt beluisteren. Ook voor kinderen erg leuk. Je kunt muziek en boeken luisteren en alles is ingesproken met de fijne stem van Michael Pilarczyk. 

 

Ook tijdens de TACOYO training eindigen we altijd met een heerlijke geleide meditatie. Zo verlaat je de les weer fit en ontspannen. Op onze site is een gratis ontspanning te downloaden. 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2022 februari 06

NAAR BOVEN