deutsch  english    

Mini-meditatie die altijd werkt

Mediteren is hot. Veel mensen willen het leren, maar weten niet goed hoe te beginnen of vinden het nog lastig. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat korte meditaties enorm effectief zijn voor meer innerlijke rust. 

Auteur en meditatie-expert Marin Boroson heeft een ultrakorte meditatie van één minuut ontwikkeld. Gedurende een minuut is het echt mogelijk om de geest, je gedachten in een meditatieve staat te krijgen. Boroson maakt duidelijk dat allerlei onderzoeken aantonen dat meditatie een gunstig effect heeft op de gezondheid, het immuunsysteem en de stemming.

Bekijk het filmpje dat duidelijk maakt waar het bij de ultrakorte meditatie om gaat. Vooral de laatste 30 seconden kijken! En daarna: DOEN.

Tijdens haar training wisselt TACOYO beweeg- en herstelmomenten af. Na inspanning volgt een micropauze van 90 seconden. Tijd genoeg dus om een ultrakorte meditatie van één minuut toe te passen. Wil je TACOYO eens meemaken? Kijk gerust hier verder voor een trainer die bij past en doe mee! 

One Moment Meditation

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2021 oktober 11

NAAR BOVEN