deutsch  english    

Mini-meditatie voor op vakantie

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat korte meditaties enorm effectief zijn voor meer innerlijke rust. Tijdens de vakantie toepassen en vervolgens je voordeel ermee doen op je werk of thuis.

Auteur en meditatie-expert Marin Boroson heeft een ultrakorte meditatie van één minuut ontwikkeld. Gedurende een minuut is het echt mogelijk om de geest, je gedachten in een meditatieve staat te krijgen. Boroson maakt duidelijk dat allerlei onderzoeken aantonen dat meditatie een gunstig effect heeft op de gezondheid, het immuunsysteem en de stemming.

Bekijk het filmpje op de site van Boroson dat duidelijk maakt waar het bij de ultrakorte meditatie om gaat. Vooral de laatste 30 seconden kijken! En daarna: DOEN.

Tijdens haar training wisselt Tacoyo beweeg- en herstelmomenten af. Na gedaan te hebben een micropauze. Deze micropauze duurt 90 seconden. Tijd genoeg dus om een ultrakorte meditatie van één minuut toe te passen. Wilt u Tacoyo eens meemaken? Kijk gerust hier verder voor een club bij jou in de buurt. 

One Moment Meditation

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2016 juni 27

NAAR BOVEN