deutsch  english    

Minicursus Leven zonder stress - deel 1

Stress is niet meer weg te denken in onze huidige maatschappij. Stress hoeft niet per definitie slecht te zijn. Door kortdurende stress krijg je energie om een prestatie te kunnen leveren. Te vaak, te veel of te lang stress ervaren levert wel een probleem voor je gezondheid en vitaliteit.

Albert Sonnevelt deelt een minicursus ‘Leven zonder stress’ waarin je inzicht kunt krijgen in de oorzaken van stress. Bovendien kun je leren welke 3 gedragspatronen ontspanning in de weg staan. Met een eenvoudige test kun je tevens zien hoe het met jouw stressniveau is gesteld.

Klik hier om deel 1 van de minicursus "Leven zonder stress" te downloaden. Binnenkort worden ook deel 2 en 3 van de minicursus op deze Nieuwspagina geplaatst.

Beter leren omgaan met stress kan daarnaast ook door de trainingen van Tacoyo te volgen. Op unieke wijze leer je te golven voor meer vitaliteit.

Let's Work Be Proud is de tak van Tacoyo Nederland voor alle organisaties in Nederland. Wil je de principes van TACOYO ervaren op het werk? Wil je onze andere vitaliteitsprogramma’s ontdekken? Ook online seminars zijn mogelijk.

 

Leven Zonder Stress - Deel 1

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2020 april 21

NAAR BOVEN