deutsch  english    

Minicursus Leven zonder stress - deel 2

Stress is niet meer weg te denken in onze huidige maatschappij. Stress hoeft niet per definitie slecht te zijn. Door kortdurende stress krijg je energie om een prestatie te kunnen leveren. Te vaak, te veel of te lang stress ervaren levert wel een probleem voor je gezondheid en vitaliteit.

Albert Sonnevelt deelt een minicursus ‘Leven zonder stress’ waarin je kunt onderzoeken welk stresstype je bent… Verder leer je hoe muziek en zelfhypnose effectieve middelen kunnen zijn in jouw strijd tegen stress.

Klik hier om deel 2 van de minicursus "Leven zonder stress" te downloaden. Binnenkort wordt ook deel 3 van de minicursus op deze Nieuwspagina geplaatst.

Beter leren omgaan met stress kan daarnaast ook door de trainingen van Tacoyo te volgen. Op unieke wijze leer je te golven voor meer vitaliteit. 

Let's Work Be Proud is de tak van Tacoyo Nederland voor alle organisaties in Nederland. Wil je de principes van TACOYO ervaren op het werk? Wil je onze andere vitaliteitsprogramma’s ontdekken? Ook online seminars zijn mogelijk.

Leven Zonder Stress - Deel 2

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2020 april 22

NAAR BOVEN