deutsch  english    

Minicursus Leven zonder stress - deel 4

Wil je gezonder en meer vitaal gaan leven? Als je blijft doen wat je deed blijf je krijgen wat je had. Als je vandaag de dingen die je doet anders wilt gaan doen weet dan dat alles tijd nodig heeft… Wees dus vooral niet te streng voor jezelf als je niet alle 27 tips van deel 3 van de minicursus ‘Leven zonder stress’ hebt kunnen toepassen.

Inmiddels ben je aangekomen bij het laatste deel van deze cursus. Hierin leer je om je grenzen beter aan te geven. Bovendien krijg je nog enkele waardevolle tips hoe je een pauze kunt nemen. De cursus wordt afgesloten met een apart onderdeel over ontspanning op het werk.

Klik hier om deel 4 van de cursus te downloaden.

Het einde van deze cursus hoeft zeker niet te betekenen dat je er helemaal alleen voor staat. Albert Sonnevelt ziet het als zijn levenstaak om zoveel mogelijk mensen te helpen bij het vinden van een betere balans in hun leven. Hij ondersteunt je graag met waardevolle tips, adviezen en oefeningen. Ook organiseer hij regelmatig ‘live’ evenementen op internet en in het land.

Ook Tacoyo helpt je graag verder met haar anti-stresstraining. Kom gerust langs voor het volgen van een vrijblijvende proefles en maak de eerste stap naar een meer gezond, vitaal en ontspannen leven. Veel plezier!

Leven Zonder Stress - Deel 4

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2016 februari 21

NAAR BOVEN