deutsch  english    

moederdag

Vandaag is het moederdag! We zetten alle lieve moeders in het zonnetje omdat ze dat verdienen. Moeders die altijd eerst zorgen voor anderen en dan pas (als ze dat al doen) goed voor zichzelf zorgen, mogen vandaag met de beentjes omhoog blijven zitten. Even een dag niks. Genieten. Bijkomen en chillen.

En denk je nu; oeps, ik heb nog niks voor mijn moeder; geen nood. We hebben een tip voor je. Pak een mooie kaart en schrijf daarop de volgende tekst:

"lieve moeder, 

Jij zorgt altijd voor mij. En nu is het tijd voor jou. Om je fit en gelukkig te voelen, om goed voor je gezondheid en je imuunsysteem te zorgen. Want ik wil nog heel lang van jou blijven genieten. Je krijgt van mij het allergrootste cadeau wat ik je kan geven; een gezonde leefstijl. My New Lifestyle. Morgen is de eerste stap op weg naar jouw nieuwe leven."

Je moeder zal heel erg blij zijn met dit cadeau. Want we hebben het speciaal voor haar gemaakt. Met kleine stapjes. Met simpele recepten. Met leuke en enthousiaste coaches. Een compleet programma met workouts, voeding en mindset. Het enige wat ze hoeft te doen is elke dag de video te bekijken en de opdracht te doen. En dat in slechts 20 minuutjes per dag. Simpel, leuk en motiverend. Doet ze mee?

Kijk hier voor alle informatie.

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2021 mei 09

NAAR BOVEN