deutsch  english    

Mozart - Eine kleine nachtmusik

Een met inkt bespat papiertje. Dat dacht Leopold Mozart te zien toen hij zijn zoon Wolfgang zag schrijven. Maar het bleek geen kinderlijk kliederwerkje te zijn: het was een muziekstuk. Leopold kon zijn ogen niet geloven. Zijn zoon van vier jaar oud was een pianoconcert aan het componeren - en het klonk nog aangenaam ook.

De rest is geschiedenis. Mozart is de grootste componist aller tijden. Zijn muziekstuk Eine kleine Nachtmusik is zo bekend, als je de eerste tonen hoort, denk je al; o ja!

De muziek is zo ontspannend, zo mooi dat we regelmatig dit soort muziek gebruiken tijdens de ontspanningsmomenten van de TACOYO training.

Popmuziek en klassieke muziek samen gecombineerd in één training. TAOCYO is de enige groepsles die dit doet. Onderzoek toont aan dat je op klassieke muziek nog beter kunt ontspannen. TACOYO maakt gebruik van het golfprincipe waardoor inspanning en ontspanning elkaar afwisselen. Zo train je je hele lijf. Je verbetert je conditie, wordt sterker en kunt beter stress loslaten. Wil je ook eens meedoen? Kijk hier naar een training bij jou in de buurt en doe gratis mee met een proefles!

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2021 juni 11

NAAR BOVEN