deutsch  english    

My New Lifestyle: Dit vindt coach Rob de fijnste workout

"De fijnste workout is TACOYO en hardlopen".

Als directeur van TACOYO NEDERLAND promoot ik natuurlijk een gezonde leefstijl. Ik geef zelf 8 uur TACOYO per week. En al doe ik niet alle oefeningen intensief mee, ik vind de combinatie van inspanning en ontspanning lekker. Steeds weer even de spanning in je lijf los mogen laten. Ook de totaalbewegingen zijn fijn. Niet alleen een grotere biceps trainen, maar je hele lijf. Zo blijf ik fit.

 

 
Verder hou heel erg van hardlopen. Het is mentaal en fysiek. Schoenen aan, naar buiten en gaan. Elke keer is weer anders. Je traint niet alleen je conditie maar ook je mind. Als je in een dip zit en je bent nog lang niet thuis, moet je jezelf toch oppeppen om door te lopen. Dat mentale vind ik ook lekker.
 
Ik hou ook erg van kickboksen, open water zwemmen en muurklimmen. Deze sporten doe ik niet wekelijks, maar als ik er de tijd voor heb geeft het me altijd een kick".
 
 
In ons online programma krijg je elke week 2 workouts die je online meedoet met de coaches en elke donderdag ga je naar buiten om te wandelen of hard te lopen. Zo werk je niet alleen aan je conditie, je wordt ook steeds sterker en strakker. Wil jij dat ook? Doe dan met ons mee. Kijk hier voor alle informatie.

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2021 september 11

NAAR BOVEN