deutsch  english    

My New Lifestyle: Waarom 20 minuten per dag bewegen al voldoende is om je energieker te voelen.

Je hoeft niet elke dag jezelf af te beulen in de sportschool om fit te worden. Sterker nog; wij denken dat kleine stapjes veel effectiever zijn naar een fit en gezond leven.
 
Elke dag twintig minuten bewegen. De ene dag ga je wandelen. De andere dag doe je een workout. En zo ga je jezelf steeds gezonder bewegen. Als je elke dag beweegt, maken je hersenen dopamine aan. Dit geluks hormoon zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit.
 
Een workout van twintig minuten zorgt ervoor dat je wel op kracht en conditie kunt trainen, maar dat je niet of nauwelijks spierpijn ontwikkelt.
 
Bovendien is een beweegmoment van twintig minuten makkelijk in te plannen in je schema. Je hoeft er de deur bijna niet voor uit.
 
In ons online programma krijg je elke dag een video met een opdracht die twintig minuten per dag van je tijd vraagt. De opdrachten zijn leuk om te doen. De ene dag op het gebied van voeding, de volgende dag weer mindset of een workout. Zo ga je in kleine stappen naar jouw ideale lifestyle. Heb je zin om met ons mee te doen? Kijk hier hoe wij dat aanpakken.
 
 

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2021 augustus 07

NAAR BOVEN