deutsch  english    

My New Lifestyle update

Ons online programma My New Lifestyle loopt nu bijna 2 maanden en de eerste deelnemers zijn klaar met hun 6 weekse traject. Nu raken wij natuurlijk niet uitgepraat over hoe mooi en fijn het programma is, maar wij zijn alles behalve objectief. 

 

Daarom hier de review van Carla; een van de deelnemers. Carla is Tacoyist in hart en nieren, erg sportief en al bewust met haar voeding bezig. We waren erg nieuwsgierig of wij Carla nog nieuwe inzichten konden meegeven. Dit schrijft ze:

"De zes weken zitten er al weer op! My New Lifestyle is een prachtig, toegankelijk leefstijl programma op het gebied van voeding, bewegen en mind-set. In heldere en duidelijke 20 minuten durende dagelijkse sessies word je wegwijs gemaakt. Het heeft mij nog meer inzichten gegeven in voeding, bewegen en vooral mind-set (meditaties). Rob, Anneke en Ilse ik wil jullie bedanken. 
Warme groet, Carla"
 
Ben je ook nieuwsgierig naar ons unieke 6 weekse programma waarin je in kleine stapjes van goed, beter, best gaat? Lees er hier alles over en maak gebruik van onze korting!

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2021 april 03

NAAR BOVEN