deutsch  english    

My New Lifestyle update

Train jij wel eens thuis? Nu de sportscholen dicht zijn is dat voorlopig de enige veilige optie die je nu hebt om binnen te sporten. Maar hoe doe je dat, thuis sporten. Welke workout is goed voor je?

Je kunt natuurlijk op Youtube een video opzoeken en meedoen. Maar veel van deze video's zijn gemaakt voor jonge mensen. De workouts zijn behoorlijk pittig en voor je het weet ben je al afgehaakt of zit je met een blessure.

In ons nieuwe online programma My New Lifestyle krijg je 2x in de week een workout van 20 minuten die helemaal op jou afgestemd is. Met een leuke trainster. Met oefeningen die net even anders dan anders zijn. Op de TACOYO manier. Je traint je hele lijf. Je kunt op je eigen niveau meedoen. En natuurlijk een ontspanning op het eind. Het ís geen TACOYO, maar toch voelt het vertrouwd. Er zitten ook 3 Yoga workouts bij. Zo is er veel variatie en blijf je gemotiveerd om mee te doen. Gewoon lekker vanuit je eigen huiskamer. Heerlijk.

Hoe zou dat voor je zijn? Trainen vanuit je eigen huiskamer? Lees op onze website alles over dit unieke programma waarin je in 6 weken toewerkt naar jouw ideale leefstijl.

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2021 maart 13

NAAR BOVEN