deutsch  english    

My New Lifestyle webinar

Afgelopen week gaf onze coach Anneke weer een webinar voor de My New Lifestyle deelnemers. Deze keer was het thema; Workout tussendoortjes.

Wij Nederlanders zitten het meeste van alle Europeanen. Wij zitten gemiddeld 9 uur per dag. Mensen met een kantoorbaan 10 uur per dag. Als je hier niks aan zou veranderen, heb je 40% meer kans om de komende 3 jaar te sterven.

Harde cijfers die vragen om actie! En dat dat helemaal niet moeilijk is, heeft Anneke wel laten zien. Je kunt simpele oefeningen toevoegen aan je dagelijkse bezigheden. Als je al deze bewegingen bij elkaar optelt, krik je zo je dagelijkse portie beweging omhoog. En nee, het hoeft niet ingewikkeld te zijn en je gaat er niet van zweten.

Een simpel voorbeeld:
- als je tanden staat te poetsen, ga dan eens op 1 been staan. Poets je de rechter kant van je mond, dan sta je op je rechter been en als je links poetst, sta je op je linker been. Je kunt het nog verzwaren door licht door je been te zakken.
- als je staat te wachten tot het water kookt, of de koffie doorgelopen is, maak je een squat. Zak door je benen met je billen naar achteren. Leun op je hakken. Zak omlaag en kom weer rechtop. Hou je romp rechtop. Doe dit tot je kopje koffie of thee klaar is.

Dit zijn 2 voorbeelden van de vele die aan bod zijn gekomen. Want je kunt zelfs oefeningen doen als je op de bank hangt of in bed ligt.

Alle webinars blijven beschikbaar voor de My New Lifestyle deelnemers en ze hebben allemaal 6 maanden toegang tot de online leeromgeving. 

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je er meer over lezen? Kijk dan eens op onze website. Je kunt je ook aanmelden om op de hoogte gehouden te worden, zo krijg je nóg meer informatie.

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2021 maart 28

NAAR BOVEN