deutsch  english    

My New Lifestyle; het mooiste inzicht van coach Rob

Binnen ons online programma neemt coach Rob de mindset voor zijn rekening. Om Rob wat beter te leren kennen, vroegen wij hem naar zijn mooiste inzicht.

"Mijn mooiste inzicht is;

Een levensles die ik mijn kinderen altijd meegeef; altijd weer opstaan!

Wat er ook gebeurt in je leven; je zult altijd weer moeten opstaan. En dat is ook met vervelende dingen in je leven die gebeuren; zelfs als er iets met ons als ouders gebeurt; wij willen dat je altijd weer opstaat.

En het moment daartussen, vanaf de fout of het drama, de mysere tot het moment van opstaan; probeer die in je leven zo kort mogelijk te houden.

Ga  niet mee met de drama van andere mensen maar probeer altijd eerst op te staan en daarna te kijken hoe je verder gaat. Want dan is het resultaat veel beter."

Wil je ook mooie inzichten krijgen op het gebied van mindset? Hoe je je successen kunt vieren? Hoe je beter je zaken kunt plannen? Meer rust in je hoofd, beter gaan slapen en je adem inzetten voor rust? Dan is My New Lifestyle een programma dat bij je past. In 6 weken ga je in 20 minuten per dag van goed - beter - best. Elke dag een opdracht op het gebied van workout, mindset en voeding.

Lijkt het je leuk? Doe dan met Rob en de andere coaches mee.

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2021 juni 12

NAAR BOVEN