deutsch  english    

My New Lifestyle; wist je dit al van coach Anneke?

 
Anneke is een van de vaste coaches van ons online programma. Ze leert de deelnemers alles over gezonde voeding en houdt ze fit door de workouts.
 
Maar wist je dit al van haar?
"Mijn hele leven ben ik al met voeding en sport bezig. Veel mensen denken dat ik altijd sportief ben en altijd gezond eet. Ik ben wel fit, maar heb wel heel snel last van spierpijn. Dat heb ik altijd al gehad en naarmate ik ouder word, wordt het erger.
 
Tijdens de workout zelf heb ik nergens last van, maar daarna.....als ik dan opsta van de bank dan moet mijn man vaak lachen en zegt dan; "Ze moeten je nu eens zien"....
 
Gelukkig is die spierpijn van korte duur. Ik drink veel water en ik eet een bakje kwark met vruchten na mijn workout. Dat scheelt.
 
Ik accepteer dat het erbij hoort en ik blijf gewoon door sporten. Ik vind het te leuk en te belangrijk voor mijn lijf om het te minderen. Een goede warming up scheelt ook.
 
Zo zie je maar weer, iedereen heeft wel ergens last van. Maar laat dat je niet weerhouden om fit en gezond te blijven!
 
Je hebt maar één lichaam en daar moet je je hele leven mee doen, dus je kunt er maar beter goed voor zorgen."
 
Heb je zin om met me mee te sporten? Elke dinsdag en zaterdag kom ik voorbij in een video waarin je samen met mij jezelf steeds fitter traint. In maar 20 minuten per workout. Kijk snel op onze site. Zie ik je snel?

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2021 april 18

NAAR BOVEN