deutsch  english    

Nationale Tacoyo Strandtraining 2015

Geniet mee! Vandaag de unieke Nationale Tacoyo XL Strandtraining!

Geniet mee met de ultieme workout voor in- en ontspanning op het Noordwijkse strand. Met de zomerzon op het gezicht, zilte zeelucht in de longen en blote voeten in het zand heerlijk ontsnappen aan de hectiek van alle dag.

Trainers van de ultieme body & mind workout TACOYO maken dit zomerse tafereel voor iedereen mogelijk. Op zaterdag 22 augustus organiseert TACOYO voor de 6e keer haar jaarlijks terugkerende Strandtraining bij strandpaviljoen ‘De Klink’ in Noordwijk aan Zee waarbij iedereen van 11.00-13.00 uur gratis twee uur (of natuurlijk korter) mee kan doen aan deze effectieve workout methode.

Tijdens de unieke Strandtraining worden inspannende series met gevarieerde bewegingen afgewisseld met ontspannende oefeningen. Uniek is dat deze oefeningen worden begeleid met live muziek. Door middel van dit inspirerende evenement kunnen bezoekers kennis maken met TACOYO als ideale trainingsvorm dat helemaal past in het tijdsbeeld waarin bewustwording en trainen voor je gezondheid steeds meer centraal staat.

Hier kunt zich nog opgeven voor de Strandtraining Tacoyo in Noordwijk.

Kunt u niet of wilt u na deze XL Strandtraining een training Tacoyo volgen bij u in de buurt? Kijk hier voor een trainer Tacoyo bij u in de buurt en maak gerust een afspraak voor een proefles. Veel plezier!

Strandtraining 2015

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2015 augustus 22

NAAR BOVEN