deutsch  english    

Ontdek de kracht van het slapen

Wie een gezond en productief leven wil leiden, moet goed slapen. Rust en herstel zijn van wezenlijk belang voor onze gezondheid en vitaliteit. Volgens Arianna Huffington zitten we midden in een ‘slaaptekortcrisis’. Arianna is medeoprichter en hoofdredacteur van The Huffington Post en heeft een drukke baan. En dat heeft grote gevolgen. Zonder bewust in te grijpen worden we meer geleefd dan wenselijk. Alleen door onze relatie met slaap te herstellen kunnen we de controle over ons leven terugkrijgen.

Wie een gezond, productief leven wil leiden, moet goed slapen. Rust en herstel zijn van wezenlijk belang voor onze gezondheid en vitaliteit. Ook Tacoyo hecht veel belang aan het nut van rust en herstel. Na een intensieve workout van een uur wordt afgesloten met een lange ontspanning van 10-15 minuten. Tevens wordt hiermee geleerd dit principe ook toe te passen in het dagelijks leven. Sporten voor je rust. Voel je welkom om een vrijblijvende proefles mee te doen bij jou in de buurt.

Wil je weten wat je nog meer kunt doen? Let's Work Be Proud is de tak van Tacoyo Nederland voor alle organisaties in Nederland. Wil je de principes van TACOYO ervaren op het werk? Wil je onze andere vitaliteitsprogramma’s ontdekken? Ook online seminars zijn mogelijk.

Tijd voor herstel

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2021 november 28

NAAR BOVEN