deutsch  english    

Powernap om jezelf een boost te geven

Er is al veel onderzoek gedaan naar de effecten van een powernap of middagdutje. Alle wetenschappers zijn het er over eens dat een powernap inderdaad een gunstig effect heeft op het lichaam. Je lichaam functioneert daarna gewoon beter, en met name je concentratievermogen en je geheugen krijgen een flinke boost.

Je kunt een powernap ook inzetten om creatiever en alerter te zijn dan voor het hazenslaapje en om weer beter bestand te zijn tegen de dagelijkse (werk)stress. Het geeft je een boost om daarna weer vol goede moed aan de slag te gaan. 

Wil je meer lezen over de powernap lees dan hier verder op de site van Optimalegezondheid.nl. Of kijk op Intermediair.nl voor meer info over de perfecte powernap.

Tijdens een Tacoyo training doen we ook steeds een powernap. Daarnaast laten we de spanning los en ervaart je lichaam rust. Dat doen we door eerst spanning in je lijf op te bouwen tijdens de inspanning om het vervolgens weer los te laten tijdens de ontspanning. Dit golfprincipe werkt erg goed voor lichaam en geest. De meeste trainingen gaan online of buiten gewoon door. Kijk hier voor een training bij jou in de buurt en kom gerust langs voor een proefles.

Wil je weten welke producten Tacoyo nog meer heeft? Let's Work Be Proud is de tak van Tacoyo Nederland voor alle organisaties in Nederland. Wil je de principes van TACOYO ervaren op het werk? Wil je onze andere vitaliteitsprogramma’s ontdekken? Ook online seminars zijn mogelijk.

Powernap

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2020 juni 23

NAAR BOVEN