deutsch  english    

Rabobank publiceert rapport Fitnessbranche en Zorg

Veel Nederlanders zijn te zwaar en leven ongezond. Ze consumeren te veel suikers, vetten en alcohol en ze bewegen te weinig. De maatschappelijke gevolgen zijn ernaar: te veel ziekte verzuim in het bedrijfsleven en te hoge ziekte kosten. Om de zorg kwalitatief op peil te houden en tevens toegankelijk en betaalbaar is nú een systeem- en gedragsverandering vereist.

In het onlangs verschenen trendrapport van de Rabobank voor de Fitnessbranche & Zorg staat dat niet zorgverlening naar aanleiding van ziekte centraal moet staan, maar de preventie van ziekte – onder andere door een gezonde levensstijl.

Werk en gezondheid, stoppen met roken, overgewicht, dieet en afvallen, bewegen: wat zijn jouw issues? Pak ze aan, verbeter je leefstijl en daarmee je gezondheid! Klik hier voor het verkrijgen van informatie om een start te maken je leefstijl te verbeteren.

Naast lezen, denken en praten over je gezondheid is het nog beter om te doen. Tacoyo helpt je handje. Een unieke trainingsmethode welke via in- en ontspanningsoefeningen aandacht geeft aan Training, Ademhaling, Conditie, Ontspanning, Yoga en Omgang met Stress. Klik hier voor een club bij jou in de buurt en volg een vrijblijvende proefles. Tacoyo? Niet praten en denken maar DOEN voor een betere gezondheid. Tacoyo is het medicijn!

Tacoyo is het medicijn

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2015 maart 09

NAAR BOVEN