deutsch  english    

Reactie van Tacoyist Anja

Anja, 46, traint bij Rob Szepesi in Leiden sinds +/- 2 jaar.

Dankzij het enthousiasme van haar buurvrouw en een vriendin werd Anja op de hoogte gebracht van Tacoyo. Ze ging mee naar een proefles.

 

Anja: “De combinatie van conditie, spierkracht en ontspanning en de muziek erbij, spraken mij erg aan. De meeste andere sportprogramma’s nemen alleen één of twee van deze aspecten mee. Bij Yoga of Pilates mis je de conditie-oefeningen. Bij een teamsport heb je geen ontspanningsmoment. En in de sportschool moet je alles uit losse blokken zelf samenstellen als je dat wilt. Bij Tacoyo valt alles bij elkaar. Het is een complete training en dat maakt het leuk!”

 

“Ik had nooit verwacht dat ik buikspieroefeningen ooit leuk zou vinden. Totdat ik een keer meeging naar Tacoyo. De kleine pauzes na elk blok belonen je meteen voor al je inspanning. En omdat ik weet dat dat moment er zo weer aankomt, ben ik ook gemotiveerd om nog even door te gaan waar ik anders wellicht al gestopt zou zijn. De muziek doet de rest. Soms lig ik te ontspannen en wil ik liefst nog even blijven liggen, maar dan hoor ik de eerste maten van het volgende stuk en heb ik direct zin om weer door te gaan.”

 

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2017 juli 19

NAAR BOVEN