deutsch  english    

say something nice day

Vandaag is het 'say something nice day'. Nu kun je gewoon tegen iemand iets aardigs zeggen. Tegen je lief, tegen jezelf, tegen iemand op straat of in de supermarkt. Maar je kunt deze dag ook even stilstaan bij andere zaken en daar aardig over zijn. We geven je een aantal tips:

 

Aardig zijn over een prestatie

Soms worden wij mensen zo druk in ons leven dat we zelfs de kleinste prestaties niet erkennen. Sommige drukke ouders slagen er bijvoorbeeld niet in een goede band met hun kinderen op te bouwen, hoewel ze hard werken voor hun gezin, en erkennen de kleine prestaties die ze kunnen hebben. De feestdag creëert dus een kans om mensen hun relaties met elkaar te laten versterken en hun prestaties te erkennen, hoe klein of groot ze ook zijn.

 

Een eigenschap of persoonlijkheid waarderen

Het is ook goed om tijdens deze dag iemands eigenschap of persoonlijkheid te waarderen. Of die persoon nu een collega, een goede vriend, een familielid of zelfs een vreemde is, het is een goed idee om de dag te vieren door iemand te complimenteren over zijn of haar goede persoonlijkheid of eigenschap.

 

Een stijl complimenteren

Een andere manier om iemand een goede opmerking te geven, is door zijn of haar stijl te complimenteren. Als je de manier van aankleden of stylen van je vriend leuk vindt, dan moet je daar iets aardigs over zeggen.

Zeg iets leuks

Een functie complimenteren

Uiterlijk is ook een goed aspect of facet waar je iets aardigs over kunt zeggen. Gewoon zeggen dat iemand knap is, zal hem al een goed gevoel geven en je vriendelijke woorden waarderen.

 

Waardering voor kleine dingen

Misschien wel het belangrijkste van alles is het waarderen van zelfs de kleine dingen in je leven. Zeg iets aardigs over de dingen die je in het leven hebt en denk na over al je prestaties, waardoor je van binnen voedsel kunt voelen. En als je dat doet, voel je je veel beter en bereid om iets aardigs te zeggen tegen de mensen om je heen.

 

Waardering voor jezelf

Misschien wel het allerbelangrijkste van allemaal; hou van jezelf! Want dan kun je vanuit liefde ook naar anderen je waardering uitspreken. 

Veel plezier vandaag!

 

Succes met het toepassen van de tips. Ook tijdens een Tacoyo training ben je aardig voor jezelf door de oefeningen op je eigen niveau te doen. We dagen ons lichaam wel uit, maar gaan nooit over grenzen. Dat doen we door eerst spanning in je lijf op te bouwen tijdens de inspanning om het vervolgens weer los te laten tijdens de ontspanning. Dit golfprincipe werkt erg goed voor lichaam en geest. Veel Tacoyo trainingen gaan nu gewoon buiten of online door. Wil je ook een keer meedoen? Hier vind je een club bij jou in de buurt voor een gratis proefles.

Wil je weten welke producten Tacoyo nog meer heeft? Let's Work Be Proud is de tak van Tacoyo Nederland voor alle organisaties in Nederland. Wil je de principes van TACOYO ervaren op het werk? Wil je onze andere vitaliteitsprogramma’s ontdekken? Ook online seminars zijn mogelijk.

 

say something nice day

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2020 juni 01

NAAR BOVEN