deutsch  english    

Slaap en meditatie

Als je moeite hebt om in slaap te vallen of als je onrustig slaapt is het misschien wel eens de moeite waard om deze muziekvideo op de achtergrond op te zetten! 

Uiteraard wel het beeldscherm uitzetten en laat geen laptops en tablets op je bed liggen ivm storende straling. 

Met deze video kun je acht uur vooruit!

Deze super relaxte muziekvideo resoneert op een frequentie van 432Hz waardoor je in een diepere rust komt en beter kunt (in)slapen. Hierdoor zul je meer uitgerust wakker worden en zullen je gedachten in de nacht beter ordenen, zodat je de volgende dag vol energie kunt functioneren.                                                             
 
De video duurt maar liefst acht uur, zodat je ruim de tijd hebt om je hoofd 's nachts eens flink leeg te maken. Een fijne nachtrust alvast!
 

Tijdens een Tacoyo training laten we de spanning los en ervaart je lichaam rust. Dat doen we door eerst spanning in je lijf op te bouwen tijdens de inspanning om het vervolgens weer los te laten tijdens de ontspanning. Dit golfprincipe werkt erg goed voor lichaam en geest. De meeste trainingen gaan online of buiten gewoon door. Kijk hier voor een training bij jou in de buurt en kom gerust langs voor een proefles.

Wil je weten welke producten Tacoyo nog meer heeft? Let's Work Be Proud is de tak van Tacoyo Nederland voor alle organisaties in Nederland. Wil je de principes van TACOYO ervaren op het werk? Wil je onze andere vitaliteitsprogramma’s ontdekken? Ook online seminars zijn mogelijk.

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2020 juni 19

 
NAAR BOVEN