deutsch  english    

Stilte vermindert stress en spanning

De wereld zit vol lawaaiige apparaten, die constant aandacht van je brein vragen. Het is goed om je er af en toe aan te onttrekken en de omgeving op 'mute' te zetten. Autolawaai, muziek en bellende smartphones. Voor de meesten van ons staat elke dag in het teken van herrie die onze gehoorgang weet te vinden en constant aandacht eisen, misschien wel zonder dat je het merkt.

Het is goed om je omgeving eens op 'mute' te zetten, je oordopjes uit te doen en de stilte te verwelkomen. Uit verschillende onderzoeken blijkt namelijk dat stilte veel belangrijker is voor de hersenen dan je waarschijnlijk denkt.

Hier lees je hoe weldadig het kan zijn om het geluid even af te zetten.

Ook tijdens de Tacoyo training gaat de muziek zacht tijdens de ontspanningsoefeningen. Bovendien is de muziek zo uitgekozen, dat je gelijk in de 'aaahhh, wat lekker' modus komt en goed kunt ontspannen. Om er vervolgens tijdens de inspanning weer vol tegenaan te kunnen. Wil je ook eens proberen of Tacoyo bij je past? Veel trainingen zijn nu online of buiten. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende proefles. Je bent welkom!

Wil je weten welke producten Tacoyo nog meer heeft? Let's Work Be Proud is de tak van Tacoyo Nederland voor alle organisaties in Nederland. Wil je de principes van TACOYO ervaren op het werk? Wil je onze andere vitaliteitsprogramma’s ontdekken? Ook online seminars zijn mogelijk.

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2020 juni 13

NAAR BOVEN