deutsch  english    

Stress op het werk 10 tips

Gezonde stress op het werk helpt om goed te kunnen presteren. Het maakt je alert en helpt je om geconcentreerd en efficiënt te werken. Als de klus geklaard is, neemt de spanning weer af. De stressreactie was tijdelijk en lichaam en geest kunnen zich herstellen.

Wat als je op je werk teveel stress ervaart? Bijvoorbeeld doordat er in korte tijd veel gebeurt of doordat het heel druk is. De stress stapelt zich op. Er is onvoldoende gelegenheid om tussentijds te herstellen. Dan is er sprake van ongezonde stress.

Stressklachten ervaren de meeste mensen als vervelend. Maar ze hebben een belangrijke functie. Het zijn de eerste signalen dat je te veel hooi op je vork neemt. Jouw lichaam waarschuwt je dat je moet zorgen voor herstelmomenten om erger te voorkomen. Het is dan ook belangrijk om die signalen niet te negeren en er iets aan te doen. Hier vind je 10 tips om werkstress aan te pakken.

Tacoyo combineert de tips tegen (werk)stress in haar unieke methode. Wilt je de tips in de praktijk brengen? Hier kun je een club uitzoeken voor een vrijblijvende proefles bij jou in de buurt. "The proof of the pudding is in the eating".

Veel plezier bij Tacoyo!

 

Werkstress

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2017 februari 05

NAAR BOVEN