deutsch  english    

TACOYO @ the beach; de bijzondere locatie

Dit jaar is een bijzondere editie van TACOYO @ the beach. Op 11 september nemen we niet alleen afscheid van Taco Veldstra, bedenker en oprichter van TACOYO, we hebben ook een hele toffe nieuwe locatie.

We verzamelen dit jaar bij Strandpaviljoen Vrijstaat Nederzandt. Met blik op zee en duinen, schop je je schoenen uit en leg je je handdoek in het zand. 2 uur lang wordt je meegenomen in de wereld van TACOYO. Inspanning en ontspanning wisselen elkaar af. DJ Rob verzorgt de inspanningsmuziek en de ontspanningsmuziek wordt live voor je gespeeld op piano. De zon, de zee, de wind. Zie je het al voor je?

Na afloop neem je een lekkere frisse duik in de zee (of niet) en plof je neer bij het Strandpaviljoen. Je kunt de hele dag blijven hangen als je wilt. 

Heb je ook zin om mee te doen met de les, afscheid te nemen van Taco en er een leuke dag van te maken? Deelname is gratis, ook als je geen lid bent van een TACOYO club. Dus trommel je vrienden op en kom deze kant op! Je bent welkom. Meld je je wel even aan? Dan weten wij op hoeveel mensen wij kunnen rekenen.

Tot TACOYO!

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2022 juli 10

NAAR BOVEN