deutsch  english    

TACOYO @ the beach; een kijkje achter de schermen

Een training van 2 uur op het strand. Wat is er allemaal voor voorbereiding voor nodig om dit te organiseren en hoe is het voor de trainers om op het podium te staan? Anneke, 1 van de organisatoren, vertelt...

Toen Rob Szepesi, manager van TACOYO NL mij vroeg om mee te helpen met de organisatie van de stranddag zei ik natuurlijk gelijk volmondig JA. We hebben er ook gewoon weer ontzettend veel zin in aangezien het 2 jaar niet door mocht gaan.

Daarom pakken we dit jaar een beetje extra uit. Rob heeft een hele toffe nieuwe locatie gezocht en gevonden. We gooien dit jaar onze handdoek op het strand bij Strandpaviljoen Vrijstaat Nederzandt.

Ook een podium en muziekinstallatie moeten gehuurd worden. En iemand vragen voor de live ontspanningsmuziek. Dit ligt allemaal op het bordje van Rob.

Ik heb me vooral bezig gehouden met de promotie op Facebook, Instagram, Website en nieuwsbrief. Ik onderhoud contact met de trainers die op het podium les gaan geven en zorg dat de les in balans is. Jullie willen natuurlijk niet 2x dezelfde oefening doen.

Het lesgeven op het podium is wel een dingetje op zich hoor. Ik weet nog goed dat ik de eerste keer daar stond. Rob had me gevraagd en dat leek me wel heel tof. Maar toen ik daar stond te wachten en al die mensen zag.....toen dacht ik wel even; wat heb ik toegezegd?

Als je dan eenmaal op dat podium staat en die energie van de mensen terug krijgt; dat wat toch echt wel kicken hoor. Het was jammer dat het weer voorbij was. Ik mocht terug op mijn matje en meedoen met de andere trainers. 

Ik vond het ook heel leuk om samen met mijn deelnemers in de auto naar het strand te komen. Het leek gewoon een schoolreisje, aangezien we er gelijk een mooi dagje uit van hebben gemaakt.

Ik heb ontzettend veel zin in 11 september en natuurlijk sta ik dit jaar ook weer op het podium. Ik mag de aftrap geven met de warming up en de deelnemers wakker schudden voor de rest van de training. 

Heb je ook zin om te komen? En mij en de andere trainers te ontmoeten? Meld je dan aan. Het is gratis voor leden en niet leden. Laten we er met zijn allen een hele mooie dag van maken!

Zie ik je snel?

Anneke

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2022 augustus 07

NAAR BOVEN