deutsch  english    

Tacoyo Beach Event XL - Reacties van Tacoyisten

Het nieuwe seizoen is inmiddels weer begonnen. Zoals gebruikelijk hebben we in augustus de gratis strandtraining georganiseerd. 

Het is alweer een maand geleden inmiddels maar we zijn nog steeds voldaan over het mooie resultaat en enthousiasme van alle deelnemers.

Als je er bij was… Bedankt!

Hieronder zetten we een paar reacties op een rij. De deelnemers kunnen het immers veel beter verwoorden dan wij. 

Simone (45) uit Lisse, traint bij Victor Verwoerd in Lisse

Wat een leuk evenement! Na aantal jaar Tacoyo pas de 1e keer dat ik ben geweest, maar had al veel eerder moeten gaan... Heerlijk ontspannen weer naar huis gegaan :-) Goed begin van het nieuwe seizoen!

Sylvia (58) uit Oostzaan, traint bij Frank Pelder in Zaandam

Super leuke dag gehad. 's morgens keken mijn man en ik met spanning uit naar het mailtje of de training wel of niet zou doorgaan op het strand. We hebben de hele week anti-regendansjes gehouden en ja hoor, het ging door!
Toen we aankwamen op het strand werden wij haast weggeblazen door de sterke wind, maar gelukkig was de muziektent al neergezet en konden wij onze matjes in de luwte van de tent neerleggen. Alhoewel het toch een hele kunst was om de matjes plat te houden. Wat is het toch leuk om door zulke enthousiaste trainers twee uur lang te worden verwend met in- en ontspanningsoefeningen op leuke muziek. Je hebt soms niet eens in de gaten dat je zelf de inspanning moet leveren. Zo'n training van Tacoyo, zelfs een training van twee uur op het strand, is voorbij voor je het weet. En wat een prachtige ontspanningsmuziek van piano en viool. Dat is wat Tacoyo zo sterk maakt: de inspanning afgewisseld door ontspanning op leuke muziek!! Een aanrader voor iedereen in heel Nederland!
Na afloop van de training hebben we nog bij de strandtent nagenoten van de heerlijke ochtend met een lunch (lekker broodje kroket, we vonden dat we dat wel hadden verdiend). Voldaan en met de oren vol zand reden wij daarna weer naar huis. Alle trainers heel hartelijk bedankt voor deze mooie dag. Op naar volgend jaar!

Jacqueline (50) uit Breda, traint bij Peter van Broekhuizen in Breda

De Tacoyo les op het strand was een fantastische ervaring. Vooral de verschillende instructeurs en de geweldige live muziek maakten het tot een bijzondere beleving.
De hele dag heb ik met een blij gevoel rondgelopen.
Volgend jaar ben ik weer van de partij!

John (60) uit Oude Ade, traint bij Rob Szepesi in Leiden

Het was weer een geweldige ervaring. Lekker sporten in de buitenlucht met de zeegeluiden om je heen. Het weer viel uiteindelijk ook mee. Voor herhaling vatbaar.
De training gaf een voldaan gevoel. Daar kijg je energie van. Veel variatie door de training van diverse trainers. En niet te vergeten de live muziek was een aangename traktatie.

Ellen (53) uit Oude Wetering, traint bij...

Ik doe momentaal ook aan Yin Yoga. Ik deed nog niet aan Tacoyo maar ga nu starten in Roelofarendsveen bij Joost Juffermans. Mijn lijf was lekker moe en de volgende dag had ik spierpijn in mijn buik en heupspieren. 

Eric (52) uit Noordwijk, traint bij Arjan van der Hoorn in Voorhout

De training XL op het strand was dus een “thuiswedstrijd”! Ook dit jaar weer kon deze training gelukkig in de buitenlucht doorgaan, omdat het droog bleef. Er was wel wat wind, maar ook zon en dat voelde heerlijk aan! De gewichtjes waren de waterflesjes, dus met 135 man hebben we 135 liter water weggewerkt, want er moest natuurlijk wel “gezweet” worden. Vooral de live muziek tijdens de rustmomenten werken heel ontspannend. Afwisselen van trainer is ook leuk omdat iedere trainer het “net” weer anders doet. Na de XL training heb ik het gevoel dat het Tacoyo seizoen weer begint.

Na afloop ben ik even doorgefietst om met mijn vrouw lekker te lunchen bij een strandtent op de andere boulevard. het biertje had ik wel verdient.

Betty (51) uit Roelofarendsveen, traint bij...

De ochtend was heerlijk. Vooraf was het spannend of het weer het zou toelaten om op het strand te Tacoyo'en maar dat ging perfect. Een top gevoel met het geluid van de zee en de vogels en de wolken boven je als je op het matje lag. Vol energie de dag voortgezet!
Vooraf was ik geen lid, ik ben meegegaan met mijn zus maar inmiddels train ik bij Joost Juffermans.

Brigitte (57) uit Leiden, traint bij Victor Verwoerd in Leiden

Het was meer dan geweldig en zeker voor herhaling vatbaar. Het was heel relaxt, om met je blote voetjes in het zand naar een wilde zee te kijken die voor je ligt en dan tijdens de ontspanning live muziek te hebben van een duo (piano en viool). Het was adembenemend. Achteraf hebben we nog gezellig koffie gedronken bij De Klink ;-)

Fiene (69) uit Breda, traint bij Peter van Broekhuizen in Breda

We zijn met 8 personen verdeelt over 2 auto's naar Noordwijk gekomen en na de training heerlijk geluncht!
Het was een bijzondere ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

 

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

 

Deze pagina is gepubliceerd op: 2017 september 11

NAAR BOVEN